Kedves Partnereink!

 

Először is reméljük, hogy Ön és csapata illetve családtagjai jól vannak és biztonságban tudják átvészelni ezt a nehéz időszakot. Azonban tudjuk, hogy a munka nem mindenhol állhat le. Így szeretnénk azt elmondani, hogy a Novo-Lab munkatársai továbbra is jelen vannak, hogy segítsék és támogassák vállalkozását, fejlesztéseit, illetve, hogy a munkavégzés zavartalanul folytatódhasson, mind a laborban mind termelésben mind kutató állomásokon.

novolab_02

 

Kollégáink továbbra is az Önök szolgálatára állnak, viszont mi is bevezettünk néhány fontos intézkedést, annak érdekében, hogy a koronavírus fertőzést elkerüljük és segítsünk a lassításában illetve megfékezésében. Ezen okból, akik tehetik otthonról dolgoznak, így a mobilszámokon és emailben vagyunk elérhetőek (kérjük ne vonalas számunkat hívják). Bármi kérdés, kérés esetén forduljanak hozzánk bizalommal, hisz tudjuk, ez egy nem könnyű periódus, így ha meg tudjuk könnyíteni valamelyest, már megérte a fáradságot.

novolab_01

Bízunk benne, hogy hamar túl leszünk ezen a krízisen, de addig is kihasználva az online tér adta lehetőségeket több esemény, bemutató, találkozó webes formában kerül megrendezésre. Honlapunkon igyekszünk tájékoztatni Önöket a friss hírekről, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le semmiről és kövessen minket Facebook oldalunkon!