Partnerlaborunk a Debreceni Egyetem Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszékén működik. Fontosnak tartjuk, hogy új felhasználóink az általunk forgalmazott készülékeket közelről is megismerhessék, applikációs kérdéseikkel tudjanak kihez fordulni.

A Partnerlaborban lévő analitikai készülékek a jövő generációinak oktatásában is jelentős szerepet töltenek be.

Demó lehetőség

 

Ha szeretné a készülékeket nem csak a monitoron vagy egy brosúrán keresztül látni, nálunk megtekintheti, tesztelheti akár saját mintáival.

Ha szeretné a készülékeket nem csak monitoron vagy egy brosúrán keresztül látni, a debreceni partner laboratóriumunkban megtekintheti, tesztelheti akár saját mintáival. Szakértőink segítségével a készülékeket az Ön igényei szerint, az Önt érdeklő feladat megoldása közben tekintheti meg, betekintést nyerve a szoftver működésébe és a valósidejű elemzésekbe.

Partnerlaborban található készülékeink:

 

Továbbképzések

 

Vegyen részt változatos tematikájú képzéseinken mintaelőkészítéstől az elemanalízisig.

Előfordul, hogy az adott feladat elvégzéséhez nincs elegendő ismeret a birtokában vagy új készülék érkezik a laboratóriumba, amely megismerése egyszerűbb lehet, ha vannak szakemberek, akikhez bizalommal fordulhat. Továbbképzéseinkkel azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik mélyebb ismeretanyagra tennének szert specifikusan az őket érdeklő témában.

 

Applikációs támogatás

 

Elakadt? Kollégáink hasznos tippekkel segítenek applikációs kérdéseinek megválaszolásában.

Gyakran tudjuk, hogy mi a feladat. Tudjuk, hogy milyen mintákat szeretnénk mérni és azt is, hogy milyen készülékkel – mégsem tudjuk, hogyan induljunk el. Partnerlaborunk felkészült munkatársai megoldást találhatnak az Ön kérdéseire is. Amennyiben érdekli Önt ez a szolgáltatásunk, kérjen ajánlatot vagy keressen bennünket bármely elérhetőségünkön!

Módszerfejlesztés

 

Ha teljes körű támogatásra van szüksége munkatársaink vállalják analitikai módszerek kifejlesztését, tesztelését és validálását.

Amennyiben érdekli Önt ez a szolgáltatásunk keressen bennünket bármely elérhetőségünkön!

 

 

 

Partnerlaborunk munkatársai

 

Dr. Baranyai Edina

a partnerlabor vezetője

baranyai_edina

 

Diplomák, tudományos fokozatok:

 • Kémia Ph.D. (DE-TTK, 2016)
 • Okleveles környezetkutató – vegyész szakirány (DE-TTK, 2010)
 • okleveles angol-magyar szakfordító – vegyész szakirány (DE-TTK, 2010)

Tanulmányok

 • 2010-2013 Ph.D. hallgató (DE-TTK, Kémiai Tudományok Doktori Iskola)
 • 2005-2010 környezettudomány és angol-magyar szakfordító szak (DE-TTK)

Kutatómunka

 • A vízi és szárazföldi ökoszisztémát terhelő, antropogén eredetű szervetlen szennyezőanyagok akkumulációjának vizsgálata biotikus és abiotikus indikátorok segítségével
 • Biológiai és környezeti minták esszenciális és toxikus elemtartalmának megállapításához, valamint speciációs analitikai elemzésekhez szükséges minta-előkészítési és mérési módszerek fejlesztése (ICP-OES, MP-AES, GFAAS, FAAS)

 

Edina publikációit ide kattintva elérheti >

 

Harangi Sándor

applikációs specialista

 

Diplomák, tudományos fokozatok: harangi_sandor_partnerlabor

 • Okleveles vegyész (DE-TTK, 2013)

Tanulmányok

 • 2013-2016 Ph.D. hallgató (DE-TTK, Juhász-Nagy Pál Doktori Iskola)
 • 2011-2013 Msc hallgató (DE-TTK, Vegyész Msc)
 • 2006-2009 Bsc-hallgató (DE-TTK, Kémia Bsc)

Kutatómunka

A vízi és szárazföldi ökoszisztémát terhelő, antropogén eredetű szervetlen szennyezőanyagok akkumulációjának vizsgálata biotikus és abiotikus indikátorok segítségével.

Biológiai és környezeti minták esszenciális és toxikus elemtartalmának megállapításához, valamint speciációs analitikai elemzésekhez szükséges minta-előkészítési és mérési módszerek fejlesztése (ICP-OES, MP-AES, GFAAS, FAAS)

 

Sándor publikációit ide kattintva elérheti >