Agilent 240Z/280Z GFAAS

3_agilent-240z_280z-001

Agilent 240Z és 280Z GFAAS atomabszorpciós készülékei beépített Zeeman háttérkorrekcióval

Készülékjellemzők
Az Agilent atomabszorpciós készülékeinél a ’Z’ elnevezés a beépített Zeeman háttérkorrekcióval ellátott grafitkemencét jelöli.

A hosszanti elhelyezésű Zeeman berendezésnek köszönhetően, a korrekció sebessége a duplájára a pontossága tizenegyszeresére javult. A rendszer ppb szintű kimutatást tesz lehetővé a (CTZ) konstans hőmérsékleti zónájú kemence kialakításnak köszönhetően. Az atomizációs folyamatok valósidejű megfigyelésére nyújt lehetőséget a beépített (Tube-CAM) kamera, ami nagy segítséget nyújt az új minták atomizálásában, optimalizálásában és az oktató laborok munkájában.

A termékcsalád kisebbik tagja a 240Z készülék, valódi két fényutas rendszerrel 4 lámpafoglalattal (2 UltrAA kompatibilis).
A 280Z a termékcsalád felsőkategóriás tagja a 240Z-hez hasonlóan valódi két fényutas rendszer, 8 lámpafoglalattal (4 UltrAA kompatibilis), 1800 vonal/mm-es monokromátorral.

A készülékeket DUO rendszerbe lehet kapcsolni, így megvalósítva a világon egyedüliként a láng és grafitkemencés atomabszorpciós berendezések szimultán működését egyazon vezérlő számítógép segítségével.

Mindkét készülékhez rendelhető:

  • automata mintaadagolóval
  • programozható mintahígítóval
  • vonalkód leolvasóvalBemutató videó

Kapcsolódó termékek