Milestone ETHOS X – környezeti minták meghatározásához

ethos-x-enviro1_500_500

Az ETHOS X készülékkel több mintát tud feldolgozni rövidebb idő alatt, egyéb technológiáknál jóval kevesebb oldószer felhasználás mellett.

Készülékjellemzők
Nagyon egyszerűen használható már meglévő US EPA és ASTM szabványokat követő módszer, mely megbízható eredményeket szolgáltat alacsony üzemeltetési költségek mellett.

Az új Milestone ETHOS X készülék belső tere 70 literes, mely a piacon elérhető legnagyobb mikrohullámú tér. A beépített 1900 W-os teljesítményével az extrakcióhoz elérhető. A nagy felbontású digitális kamera biztosítja az extrakció nyomon követését. Ha esetleg/amennyiben hirtelen túlnyomás lép fel a rendszerben, a rozsdamentes acél ajtó kissé kinyílik a gyors és biztonságos nyomáskiegyenlítést érdekében, és a mikrohullámú energia azonnal lekapcsol. A beépített mágneses keverő biztosítja minden edényben az oldatok erőteljes keverését.

  • Egyszerű használat – eldobható mintacsövek
  • 24 egyidejű kezelése
  • Minimális oldószer felhasználás
  • Alacsony üzemeltetési költségek
  • Az US EPA 3546 és az ASTM D5765-05 szabványnak megfelelő módszer

 

A Milestone ETHOS X a legmodernebb és legegyszerűbben használható hőmérséklet és nyomás szenzorral van felszerelve az extrakció folyamatainak végigkövetéséhez. A készüléket egy kompakt, színes-, érintőképernyős, könnyen olvasható terminálon keresztül lehet irányítani. A terminál szoftvere felhasználó barát, ikonok segítségével irányítható, többnyelvű menüvel. A Milestone fejlesztett egy komplett új motort, amely az US EPA 3546-nak megfelel. Az új rotor 24 pozíciós, nagynyomást bíró edényei speciális ellenálló polimerből készülnek. A polimer edényekben 100 ml-es, eldobhatóak üveg fiolák vannak. A hőmérsékletet és nyomást minden egyes edényben méri a készülék.

Az automata edény lezárónak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy az extrakció ideje alatt az edények jól vannak zárva.
Bemutató videó

Kapcsolódó termékek