Agilent 610/620 FTIR mikroszkópok

19_agilent-610_620-ftir

A Cary 610 egy pontfelvételre alkalmas FTIR mikroszkóp, míg a Cary 620 FTIR egy FPA (Focal Plane Array) detektorral felszerelt kémiai térkép készítésére alkalmas mikroszkóp rendszer.

Készülékjellemzők

A Cary 610 egy pontfelvételre alkalmas FTIR mikroszkóp, opcionálisan elérhető mapping lehetőséggel, míg a Cary 620 FTIR egy FPA (Focal Plane Array) detektorral felszerelt kémiai térkép készítésére alkalmas mikroszkóp rendszer. A különböző mikroszkóp konfigurációknak köszönhetően, mind a kutatási szintű Cary 660 FTIR, mind az abszolút csúcskategóriát képviselő Cary 670 FTIR spektrométer esetén rendelkezésére áll egy csúcskategóriájú FTIR készülék és egy egyedileg konfigurálható mikroszkóp, egy készüléken belül.

A Cary 610 mikroszkóp utólag fejleszthető Cary 620 mikroszkóppá amennyiben a felmerülő mérési feladatok igénylik a váltást. A „View thru” technológia révén láthatjuk és kiválaszthatjuk a vizsgálni kívánt mintaterületet. A mikroszkópok különlegessége az Agilent által fejlesztett széles látókörű objektív, mely m-µm tartományban használható.

A multi mérési módban transzmissziót, reflexiót és teljes reflexiót (ATR) is mérhetünk. Az ATR mikro- és makro-képalkotásnak köszönhetően nő a térbeli felbontás és kevesebb mintaelőkészítést igényel

A mikroszkópos rendszerekről további információt talál az Agilent dedikált weboldalán.

Letölthető anyagaink

Bemutató videó

Kapcsolódó termékek