Milestone synthWAVE

milestone-synthwave

A MILESTONE új SynthWAVE mikrohullámú szintézis rendszere eddig elérhetetlen flexibilitást és megbízhatóságot nyújt a mikrohullámmal támogatott szintézisreakciók terén.

Készülékjellemzők

A MILESTONE új synthWAVE mikrohullámú szintézis rendszere eddig elérhetetlen flexibilitást és megbízhatóságot nyújt a mikrohullámmal támogatott szintézisreakciók terén. Az SRC (Single Reaction Chamber) technológiának köszönhetően a rendszer képes a grammtól a kilogrammig terjedő mennyiségek kezelésére, egyszerre egy vagy több reakció moderálására, akár 300 ˚C-os hőmérsékleten és 199 bar nyomáson.

A synthWAVE vezérléséről a MILESTONE új EasyCONTROL szoftvere gondoskodik, egy 6,5”-os színes érintőképernyő segítségével. A vezérlőszoftver ikon rendszerű menüjéből könnyedén kiválasztható és egy érintéssel elindítható a használni kívánt módszer.

Lehetőség van továbbá a módszerek szerkesztésére, új módszerek létrehozására és mentésére, valamint a kapott adatok USB kulcson, LAN kábelen történő mentésére, vagy akár riportok közvetlen nyomtatására.
Bemutató videó

Kapcsolódó termékek