Akadémiai laborok

A kutatók számára fontos, hogy a készülék, amivel dolgoznak megbízható, gyors, és innovatív legyen. Az úttörő eredmények eléréséhez a következő készülékeket ajánljuk.

Az Agilent FS szériájú készülékei a világ leggyorsabb láng atomabszorpciós berendezései.
Agilent 240Z és 280Z GFAAS atomabszorpciós készülékei beépített Zeeman háttérkorrekcióval
Az új Agilent 5800 ICP-OES, mellyel nincs elvesztegetett idő. Az új Agilent 5800 ICP-OES a beépített szenzoraival, fejlett diagnosztikai rendszerével egy ökoszisztémát alkot, mellyel egy esetleges probléma már akkor észlelhető, mikor még meg sem történt, így megelőzhetőek a felesleges ismétlések, míg az üzemidőt maximálizálni lehet.
Egyesíti a már bevált, robusztus hardvert, az automatikus optimalizálási eszközöket és az előre megírt módszereket, melyek egyszerűbbé teszik a rutin analitikai méréseket.
Az ICP-MS-ek új dimenziója. Az iparág leghatékonyabb hélium ütközési módja és a páratlan interferencia-eltávolítás kiváló adatminőséget biztosít bármely alkalmazás számára.
Az új, második generációs 8900 ICP-QQQ konfigurációk széles választékát kínálja minden igényhez, a rutin mérésektől kezdve a fejlett kutatási területen át és nagy teljesítményű technológiát igénylő minták elemzéséig.
Moduláris felépítés, több hőmérsékleti zóna beállításának lehetősége, Xenon lámpa
A kutatói spektrofotométer műszercsalád legkisebb tagja. UV és látható tartományban tesz lehetővé méréseket.
Az UV-Vis tartomány mellett, már közeli infravörös tartományban is végezhetünk méréseket.
A nagy teljesítményű InGaAs detektorral rendelkező Cary 6000i spektrofotométert (175-1800 nm) a NIR tartomány kisebb hullámhosszú régiójára optimalizálták.
Az Agilent Cary 7000 Universal Measurement Spektrofotométer a legmagasabb szintű követelményeknek is megfelel a szilárd minták vizsgálatánál.
A DMA-80 egy direkt higanyanalizátor szilárd, folyadék és gáz minták mérésére.
Az Milestone ETHOS Easy mikrohullámú roncsoló a legnagyobb, 70 L-es mintatérrel rendelkező roncsoló.
Az Milestone ETHOS UP mikrohullámú roncsoló a legnagyobb, 70 literes mintatérrel rendelkező roncsoló.
Mikrohullámú izzítókemence rendszerek gyors, tiszta és sokoldalú megoldást kínálnak számos mintatípus hamvasztására.
A Milestone cég új egyedi fejlesztésű Egyterű Reakció Kamra (Single Reaction Chamber) technológiája felülírja a hagyományos mikrohullámú minta előkészítés szabályait.
Az asztalai kialakítású NMR MQC készülék számos iparág-specifikus minőségellenőrzési (QC) követelménynek megfelel. Kipróbált, megbízható és könnyen használható technológia.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.