Agilent 708-DS kioldódásvizsgáló készülék

Az Agilent 708-DS kioldódásvizsgáló készülék fejlesztésénél nagy hangsúlyt fektettek a gyógyszerkönyvi szabályoknak való megfeleltetésnek valamint a kiemelkedő reprodukálhatóságra.

Készülékjellemzők

Agilent 708-DS kioldódásvizsgáló készülék
Készülékjellemzők

A 708-DS moduláris felépítésének köszönhetően az Ön igényeinek megfelelő tartozékokat tetszőlegesen megválaszthatja.

A készülék színes érintő képernyős vezérlőegységgel rendelkezik. Az egyetlen kioldódásvizsgáló a piacon, mely magyar menüvel rendelkezik. Az Agilent 708-DS kioldódásvizsgáló rendszerét a kiemelkedő reprodukálhatóság és a gyógyszerkönyvi szabályzatoknak való egyszerű megfeleltethetőséget figyelembe véve fejlesztették ki.

A robosztus és sokoldalú készülék minimalizálja a külső behatások következtében fellépő változásokat és teljes mértékben megfelel az EPA és ASTM által előírt USP minőség ellenőrző tesztnek (PVT), valamint a kibővített mechanikai minősítésnek (MQ).

Az Apparatus 1-ről 2-re pillanatok alatt átszerelhető a készülék. Igény szerint kiegészíthető 5 és 6 Apparátus tartozékaival valamint az 1L-es edények helyérebetehető a  100mL – 200mL és 2L-es edények is.

Agilent Dissolution Workstation szoftver hatékonyan támogatja a működési és kezelési funkciókat több kioldódásvizsgáló készülék esetén is, lehetővé téve mindezt egy adminisztrációs felületen. Felügyeletet biztosítva a kioldódásvizsgálat ok ellenőrzésére egy számítógépen keresztül.

A 708-DS készülék összekapcsolható:

  • 850-DS automata mintaváltóval
  • Agilent Cary 60 UV xenon lámpás spektrofotométerrel
  • Agilent Cary 8454 UV diódasoros spektrofotométerrel

Fogyóanyagokról és kiegészítőkről itt talál további információkat.

Bemutató videó

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.