Kiegészítők

Kiegészítő eszközök a kioldódásvizsgálathoz.

Készülékjellemzők

Kiegészítők Kiegészítők
Készülékjellemzők
DISSOGUARD®

Az alap modell egy videó rögzítő készülék, amely 6 kioldóedényről képes jó minőségű felvételt készíteni LED megvilágítással és mozgásérzékelővel. Opcionálisan felszerelhető egy védőlappal (dissoSHIELD®), ami nem fényáteresztő és adaptív LED világítással, így a fényérzékeny minták kioldása is problémamentes. A felvétel segítségével a felhasználó végigkövetheti a kioldás minden fázisát. Az egyedülálló kamera állásnak köszönhetően jól látható a tabletták beejtése, a lapátok, kosarak vagy mintavevő kanülök bemerülése. A dissoGuard® segítségével másodpercekre lebontható a kioldás folyamata.

DISSOGUARD PRO®

Az OQ/MQ méréseket nem helyettesíti, azonban szoftvere nagy segítséget nyújt a kosarak és lapátok forgási sebességének mérésében, felvételéről ellenőrizhető az üvegedény, kosár és/vagy lapátszárak központossága. Az egyedülálló szoftver algoritmusával sikeresen megjósolható a kosár és lapát tengelyének ütése.

DISSOSHIELD®

Magas szintű védelmet nyújt a fényérzékeny gyógyszerformulák kioldódásvizsgálatához. Alternatív megoldás kínál a költséges barna üvegedények használata helyett, alacsonyabb beruházási igénnyel. A dissoGUARD® használatával a kioldódás vizsgálat pedig továbbra is megfigyelhető. Ha éppen nincs szükség a dissoSHIELD®-re, az első ajtó teljesen eltávolítható.

Kioldódásvizsgáló készülékeinkkel kapcsolatos további információkat itt talál.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.