Riggtek kioldó közegelőkészítő

A Riggtek közegelőkészítő lehetővé teszi a szigorú kioldódásvizsgalati szabványoknak való megfelelést, a kioldódásvizsgálatokhoz használt kioldóközeg minél alaposabban dokumentált előkészítésével.

Készülékjellemzők

Riggtek kioldó közegelőkészítő
Készülékjellemzők

A szigorú kioldódásvizsgalati szabványok megkövetelik a kioldódásvizsgálatokhoz használt kioldóközeg minél alaposabb dokumentált előkészítését.

Ezt a folyamatot egyszerűsíti le a németországi Riggtek Gmbh DissoPrep X8 és X15 harmadik generációs készülékei, melyekkel a kioldóközeg összemérése, oldott gáz mentesítése, előmelegítése és kiadagolása mindössze néhány gombnyomással 15-20 perc alatt elvégezhető.

A készülékek megfelelnek az amerikai (USP) és európai gyógyszerkönyvi (EP) előírásoknak, az oldott gáz eltávolítás vákuummal, az összemérés és a kiadagolás pedig gravimetrikus módon történik.

A DissoPrep a kioldóközeget megszűri, 2 bemeneti vezetékének és mágneses kevertetőjének köszönhetően képes kétféle folyadékból a beállított arányoknak megfelelő puffert, adott pH-jú oldatot vagy egyéb adalékolt közeget készíteni. Az előkészített közeget a kapcsolóval ellátott kiadagoló fejjel közvetlenül a kioldóedényekbe lehet adagolni.

A közegelőkészítés jegyzőkönyve papírszalagos nyomtatóval kinyomtatható, mely tartalmazza a közegelőkészítés hőmérsékletét, az alkalmazott vákuumot, a keverési arányt és az előkészített közeg edényekbe kiadagolt tömegeit.

  DissoPrep X8  DissoPrep X15
Adagolási kapacitás 100 g – 8 000 g 100 g – 15 000 g
Adagolási pontosság <1% 500 – 8 000 g  <1% 500 – 15 000 g 
Keverés mágnese keverővel mágneses keverővel 
Tank méret nettó 8 000 g nettó 15 000 g

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.