Környezetanalitika

A mai környezetanalitikai laboratóriumokon nagyobb a nyomás mint valaha, pontos és megbízható eredményekre van szükségük, azonban a mintánkénti költségeiket csökkenteni szeretnék. Ehhez kínálnak jó megoldást az Agilent és Milestone készülékei.

Az Agilent FS szériájú készülékei a világ leggyorsabb láng atomabszorpciós berendezései.
Agilent 240Z és 280Z GFAAS atomabszorpciós készülékei beépített Zeeman háttérkorrekcióval
Az Agilent 4210 Mikrohullámú Plazma Atomemissziós Spektrométer az atomspektroszkópia területén az elmúlt évtizedek legjelentősebb újítása.
Az új Agilent 5800 ICP-OES, mellyel nincs elvesztegetett idő. Az új Agilent 5800 ICP-OES a beépített szenzoraival, fejlett diagnosztikai rendszerével egy ökoszisztémát alkot, mellyel egy esetleges probléma már akkor észlelhető, mikor még meg sem történt, így megelőzhetőek a felesleges ismétlések, míg az üzemidőt maximálizálni lehet.
A DMA-80 egy direkt higanyanalizátor szilárd, folyadék és gáz minták mérésére.
Az Milestone ETHOS Easy mikrohullámú roncsoló a legnagyobb, 70 L-es mintatérrel rendelkező roncsoló.
Az Milestone ETHOS UP mikrohullámú roncsoló a legnagyobb, 70 literes mintatérrel rendelkező roncsoló.
A Milestone ETHOS X illóolaj konfigurációja oldószermentes mikrohullámú extrakcióval, légköri nyomáson nyeri ki az esszenciális olajokat növényi mintákból.
Az ETHOS X készülékkel több mintát tud feldolgozni rövidebb idő alatt, egyéb technológiáknál jóval kevesebb oldószer felhasználás mellett.
Az élelmiszerek hagyományos összes zsírtartalom meghatározására szolgáló eljárások nagyon munka- és időigényesek, ennek alternatívájaként fejlesztette ki a Milestone mikrohullámú technikáját.
A Milestone új flexiWAVE mikrohullámú szintézis rendszere ötvözi a hagyományos rendszerek lehetőségeit.
Mikrohullámú izzítókemence rendszerek gyors, tiszta és sokoldalú megoldást kínálnak számos mintatípus hamvasztására.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.