Atomspektroszkópia

Szabadállapotú atomok és az elektromágneses sugárzás közötti kölcsönhatás vizsgálatának tudománya. A szabad atomok létrehozhatók: lánggal, elektromosan fűtött grafitcsőben, induktív vagy kapacitív csatolású plazmával, mikrohullámú térben gerjesztett plazmával. Beszélhetünk atomemmissziós (AES) vagy atomabszorpciós (AAS) technikáról aszerint, hogy a szabad atomok minőségéről és mennyiségéről hogyan szerzünk adatokat.

Az Agilent FS szériájú készülékei a világ leggyorsabb láng atomabszorpciós berendezései.
Agilent 240Z és 280Z GFAAS atomabszorpciós készülékei beépített Zeeman háttérkorrekcióval
Az Agilent 4210 Mikrohullámú Plazma Atomemissziós Spektrométer az atomspektroszkópia területén az elmúlt évtizedek legjelentősebb újítása.
Az új Agilent 5800 ICP-OES, mellyel nincs elvesztegetett idő. Az új Agilent 5800 ICP-OES a beépített szenzoraival, fejlett diagnosztikai rendszerével egy ökoszisztémát alkot, mellyel egy esetleges probléma már akkor észlelhető, mikor még meg sem történt, így megelőzhetőek a felesleges ismétlések, míg az üzemidőt maximálizálni lehet.
Egyesíti a már bevált, robusztus hardvert, az automatikus optimalizálási eszközöket és az előre megírt módszereket, melyek egyszerűbbé teszik a rutin analitikai méréseket.
Az ICP-MS-ek új dimenziója. Az iparág leghatékonyabb hélium ütközési módja és a páratlan interferencia-eltávolítás kiváló adatminőséget biztosít bármely alkalmazás számára.
Az új, második generációs 8900 ICP-QQQ konfigurációk széles választékát kínálja minden igényhez, a rutin mérésektől kezdve a fejlett kutatási területen át és nagy teljesítményű technológiát igénylő minták elemzéséig.
A Duo rendszerek egyidejű grafitkemencés és lángatomizáló berendezéssel történő mérést tesznek lehetővé, csökkentve ezzel a mérési költségeket és időt.
VGA 77 hidridgenerátor. SIPS on-line hígító berendezés. GTA 120 grafitkemence. SPS4 automata mintaadagoló.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.