Agilent 7900 ICP-MS

Az ICP-MS-ek új dimenziója. Az iparág leghatékonyabb hélium ütközési módja és a páratlan interferencia-eltávolítás kiváló adatminőséget biztosít bármely alkalmazás számára.

Készülékjellemzők

Agilent 7900 ICP-MS Agilent 7900 ICP-MS
Készülékjellemzők

Az Agilent 7900 ICP-MS új dimenziót képvisel az ICP-MS piacon, 10-szer nagyobb mátrix toleranciával, 10-szer szélesebb dinamikus méréstartománnyal és 10-szer jobb jel/zaj viszonnyal, mint a 7700 ICP-MS sorozat,  és olyan erős szoftverrel, mely mérési módszer fejlesztésre is alkalmas.  

  • Kitűnő mátrix tolerancia – Az Agilent 7900 ICP-MS robusztus plazmával és UHMI technológiával (Ultra High Matrix Introduction) rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár a 25% szárazanyag tartalommal (TDS) rendelkező mintákat rutinszerűen mérje – ez 100-szor nagyobb, mint a hagyományos mátrix határérték egy ICP-MS számára és messze túlmutat bármely más jelenlegi rendszer képességén.
  • Legszélesebb dinamikus tartomány – Az új ortogonális detektorrendszer (ODS) akár 11 nagyságrenddel nagyobb dinamikus méréstartományt kínál, ppt alatti mérési tartománytól százalékos tartományig terjedő koncentrációkig, lehetővé téve a nyomelemek és fő komponensek mérését ugyanazon futtatás során.
  • Jobb nyomelem kimutatás – Az új interfész kialakítása és a nagy vákuumrendszer növeli az ionátvitelt, így >109 cps / ppm érzékenységet biztosít <2% CeO-nál, míg az ODS biztosítja a csökkentett háttér mellett a jobb jel/zaj viszonyt.
  • Tranziens jelek gyorsabb mérése – másodpercenként 10 000 különálló méréssel a 7900 ICP-MS rövid integrációs időt biztosít a tranziens jelek pontos elemzéséhez.
  • Páratlanul könnyű használat – az ICP-MS MassHunter szoftver legújabb generációja intuitív műszerfal-elrendezéssel bír, és olyan eszközökkel, amelyek végig vezetik az analízis minden lépésén. Az innovatív Módszer Telepítő varázsló néhány egyszerű, a felhasználáshoz kapcsolódó kérdésen keresztül, vagy egy tipikus minta elemzéséből automatikusan felépíti a módszert. A további rugalmasság érdekében a távfelügyeleti alkalmazással is ellenőrizheti és vezérelheti ICP-MS-t bárhol és bármikor.
  • Nagyobb hatékonyság – a HMI technológia, az opcionális integrált minta bevezetési rendszer (ISIS3) és az ODS biztosítja, hogy szinte minden minta futtatható és számszerűsíthető legyen a legszélesebb dinamikus tartományon belül, kiküszöbölve az újra futtatással kapcsolatos extra időt és költséget a tartományon kívüli eredmények miatt.
Bemutató videó

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.