Kioldódásvizsgálat

Az Agilent kioldódásvizsgáló készülékei megfelelnek az Európai- és Japán Gyógyszerkönyveknek, valamint az USP-nek. A felhasználó igényei szerint lehetőség van manuális mintavételre, automata mintavételre és UV spektrofotométerrel összekötött rendszerekkel való kioldásra.

Az Agilent 280-DS Mechanikus Minősítő Rendszer (MQS) forradalmasítja a kioldódás minősítését azáltal, hogy a kioldó készülékek kritikus, fizikai paramétereit méri páratlan, soha nem látott pontossággal.
Az Agilent 708-DS kioldódásvizsgáló készülék fejlesztésénél nagy hangsúlyt fektettek a gyógyszerkönyvi szabályoknak való megfeleltetésnek valamint a kiemelkedő reprodukálhatóságra.
A 850-DS automata mintavevő egység integráltan tartalmazza a fecskendőpumpát, valamint opcionálisan szűrőváltót.
Az Agilent BIO-DIS apparátus 3 ideális automatikus gyógyszerformák kioldódás vizsgálatához, ahol különböző típusú közegek szükségesek.
Az Agilent Apparátus 7 ideális gyógyszerformák automatikus kioldódásának vizsgálatára, ahol szükség van a közeg változtatására, erőteljesebb keverésre vagy kisebb térfogatra.
Az Agilent 400-DS kioldódásvizsgáló (Apparátus 7) rendszere a legjobb választás az orvosi eszközök, mint például a drog eluáló sztentek (DES) kis térfogatú gyógyszerhatóanyag felszabadulásának teszteléséhez.
Az Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotométer 18 helyes küvettaváltóval és xenon lámpával
Agilent Cary 60 száloptikás UV kioldódásvizsgáló rendszer: takarítson meg időt a valós idejű minta analízissel
Kiegészítő eszközök a kioldódásvizsgálathoz.
RES (Rapid Extraction System) Automata mintaelőkészítés szilárd, félig szilárd és folyékony mintákhoz.
A Riggtek közegelőkészítő lehetővé teszi a szigorú kioldódásvizsgalati szabványoknak való megfelelést, a kioldódásvizsgálatokhoz használt kioldóközeg minél alaposabban dokumentált előkészítésével.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.