VICI DBS generátorok

A VICI DBS vezető szerepet tölt be a nagy tisztaságú gázrendszerek gyártásában analitikai laborok számára. A gáz generátorok biztonságos, kényelmes és költséghatékony alternatívát jelentenek a gázpalackok és Dewar-edények helyett. Az egyedülálló teljesítménnyel rendelkező VICI DBS generátorok további előnye a nagy tisztaságú gáz előállítása, a csendes működés, a kis számú mozgó alkatrész, illetve a minimális felügyeleti igény.

Legújabb polimer-membrán technológiával (PEM= Proton Exchange Membrane) állítja elő a tiszta hidrogént, míg a gáz folyadék szeparátornak és a Nafilon szárító membránnak köszönhetően nincs szükség egyéb vízmegkötő anyagra.
Száraz és szénhidrogénmentes levegőt állít elő, olajmentes kompresszorokból származó levegőt használva, elkerülve ezzel a hagyományos gázpalackok használatának szükségességét. Külső sűrített levegőellátásra van szükség.
A tiszta nitrogént helyben, alacsony nyomáson és környezeti hőmérsékleten állítják elő, ami nagy jelentőséggel bír a nagynyomású gáztartályok vagy a folyékony nitrogénhez képest.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.