• 1

FAAS Kiegészítők

VGA 77 hidridgenerátor. SIPS on-line hígító berendezés. GTA 120 grafitkemence. SPS4 automata mintaadagoló.

Készülékjellemzők

FAAS Kiegészítők
Készülékjellemzők
SPS4 AUTOMATA MINTAADAGOLÓ

Az Agilent SPS4 egy nagysebességű automata mintaadagoló Agilent AA, ICP-OES, ICP-MS és UV készülékekhez (a hardver és szoftver összeilleszthetőségek alapján).

A mintaadagoló, köszönhetően a 3 irányú mozgásának (x,y, szögelfordulás), az Agilent eddigi leggyorsabb ilyen eszköze. Programozhatóságának köszönhetően teljesen testre szabható, beállítható többek között, az átfolyó tisztítás mértéke, a mintatartók típusa.

Rendelkezik sok az általános mintaadagolókon túlmutató képességekkel, ilyenek a kalibráló görbén túli minták automata hígítása, a minta állványok mérés közbeni folyamatos cserélhetősége, az opcionális dilutorral történő off-line oldat előkészítés

VGA 77

A teljes mintabeviteli vezeték egy külön egységbe van integrálva, így könnyen cserélhető mintatípus váltásnál. Atomabszorpciós készülékeknél megvalósítható, a teljesen automata mintaváltás és adagolás, a VGA 77, ETC60 és SPS3 kiegészítők kombinálásával.

  • Elvárt precizitás: 1-2% RSD ppb szinten
  • Magas mintaszám:70 minta mérése óránként
  • Könnyű kezelhetőség: beépített perisztaltikus pumpa és automata reagens adagolás
  • Alacsony mintamennyiség kevesebb, mint 8mL elemenként az analízis során
SIPS ON-LINE HÍGÍTÓ BERENDEZÉS

Az SIPS on-line hígító és mintabevivő berendezés, Agilent Láng-atomabszorpciós készülékekhez. Automatikus segédoldat adagolást tesz lehetővé, képes összetett kalibráló oldatok elkészítésére és a sorból kilógó mintákat automatikus hígítja.

Ezekkel a tulajdonságokkal az SIPS 10 és 20 készülékek jelentősen egyszerűsítik a kezelőszemélyzet munkáját, a hígítással járó hibákat 2% alá csökkentik.

Az SIPS 10 egy, az SIPS 20 két beépített perisztaltikus pumpával rendelkezik, mind két készülék csatlakoztatható, az összes külső PC által vezérelt Agilent AA készülékhez. (Az 55B AA külső Pc vezérlés nélküli változatához csak az SIPS 10 elérhető.)

GTA 120 GRAFITKEMENCE

GTA 120 grafitkemencés atomizáló berendezés extrém gyors atomizációt tesz lehetővé a mintamátrix összetettségétől függetlenül. A hosszú atomizáló cső és a „CTZ” állandó hőmérsékletű zóna, a legjobb jel zaj arányt biztosítja és ennek következtében magas szenzitivitás és alacsony detektálási limitet.

Könnyen kivitelezhető a módszerfejlesztés, a beépített „Tube-CAM” megfigyelő kamera használatával. Opcionálisan elérhető hozzá az akár 135 férőhelyes mintaadagoló és hígító karusszel, ami biztosítja az önálló automata-működést.

A GTA 120 alacsony költséggel üzemeltethető, mivel a grafit csövének élettartalma (az alkalmazott hőmérsékletektől függően) 1100 begyújtás és gázfelhasználása 40%-kal csökkentett.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.