Gyógyszeripar

A kioldódásvizsgálat piacán megszerzett 20 év tapasztalatát igyekszünk átadni partnereinknek. Kioldódásvizsgáló készülékek karbantartása és validálása napi rutin feladatok között szerepel szervizes kollégáinknál számára. Szerződéses ügyfeleinkkel évtizedes kapcsolatban állunk, validálásos feladatokhoz rendelkezünk minden szükséges műszerrel.

Az Agilent 708-DS kioldódásvizsgáló készülék fejlesztésénél nagy hangsúlyt fektettek a gyógyszerkönyvi szabályoknak való megfeleltetésnek valamint a kiemelkedő reprodukálhatóságra.
A 850-DS automata mintavevő egység integráltan tartalmazza a fecskendőpumpát, valamint opcionálisan szűrőváltót.
Az Agilent BIO-DIS apparátus 3 ideális automatikus gyógyszerformák kioldódás vizsgálatához, ahol különböző típusú közegek szükségesek.
Az Agilent Apparátus 7 ideális gyógyszerformák automatikus kioldódásának vizsgálatára, ahol szükség van a közeg változtatására, erőteljesebb keverésre vagy kisebb térfogatra.
Az Agilent 400-DS kioldódásvizsgáló (Apparátus 7) rendszere a legjobb választás az orvosi eszközök, mint például a drog eluáló sztentek (DES) kis térfogatú gyógyszerhatóanyag felszabadulásának teszteléséhez.
Az Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotométer 18 helyes küvettaváltóval és xenon lámpával
Agilent Cary 60 száloptikás UV kioldódásvizsgáló rendszer: takarítson meg időt a valós idejű minta analízissel
Kiegészítő eszközök a kioldódásvizsgálathoz.
A Riggtek közegelőkészítő lehetővé teszi a szigorú kioldódásvizsgalati szabványoknak való megfelelést, a kioldódásvizsgálatokhoz használt kioldóközeg minél alaposabban dokumentált előkészítésével.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.